A REVIEW OF گیاه شنگ

A Review Of گیاه شنگ

A Review Of گیاه شنگ

Blog Article

آب و هوای جوی رشد گیاه غیر وحشی زعفران، چندان شرایط خاصی ندارد. آب و هوای جوی مورد نیاز برای رشد و پرورش گیاه زعفران لازم است معتدل باشد. یعنی گیاه زعفران برای رشد خود به آب و هوای بسیار سرد یا بسیار گرم احتیاجی ندارد. بهترین زمان کاشت گیاه زعفران، مرداد تا پایان ماه مهر در پاییز است.

اگر در سه ماهه اول بارداری قرار دارید، از مصرف بیش از حد زعفران به صورت خوراکی خودداری کنید. چون طبع گرم زعفران می‌تواند بر روی عضلات و اندام‌های تنفسی نوزاد، اثرات منفی از خود برجای بگذارد. یکی از بدترین اثرات منفی مصرف زعفران در سه ماهه اول بارداری، مرگ جنین است. در صورتی که زعفران را در سه ماهه دوم و سه ماهه سوم بارداری مصرف کنید؛ به هنگام زایمان خود، احساس درد کمتری خواهید داشت.

زعفران برای کم کاری تیروئید بدون دیدگاه ادامه مطلب »

ریشه زعفران چیست و چه خواصی دارد ؟ ریشه زعفران چیست ؟ ریشه زعفران یا خامه زعفران در واقع قسمت انتهایی کلاله زعفران است که با این نام خوانده می شود پس ریشه اصلی زعفران در زیر خاک قرار…

به عبارت دیگر می توان گفت شنگ حاوی مقادیر بالایی از آهن است که برای تولید گلبول های قرمز خون ضروری است.

مطالعه طرز تهیه انواع غذا ها با زعفران >>>> اشپزی با زعفران

بلای تعارض منافع! تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به خبرگزاری میزان است و استفاده از آن با ذکر منبع بلامانع است. طراحی و تولید ایران سامانه

دومین ضرری که ممکن است در اثر استفاده بیش از حد زعفران، ما را گریبان‌گیر کند، دیده شدن دفع فسفر در ادرار است. زمانی که فسفر زیادی در بدن شما وجود دارد، سیستم ایمنی بدن دستور می‌دهد که این مقدار از فسفر از بدن خارج شود.

ماسک زعفران برای لک صورت و خواص آن برای پوست ۴ دیدگاه ادامه مطلب »

طلای سرخ برای اکثر افراد بی‌خطر است و مزایای بالقوه‌ای برای سلامتی دارد.

تعتبر گیاه شنگ إيران من أكبر الدول المنتجة له في العصور الوسطى والعصر الحديث كذلك.حيث يستعمل في أفريقيا واسيا واوروبا في الطهي والشراب.

مصرف موضعی پودر گل و ریشه گیاه باعث تسریع التیام در روی زخم های چرکی و متعفن سودمند می‌ باشد. ضماد آن را برای التیام عصب قطع شده مفید دانسته ‌اند.

زيت الزعفران مضاد للألم والتقلصات، ومزيل لآلام الطمث وآلام غشاء اللثة.

أعضاء الغذاء: هو مغثّ يسقط الشهوة بمضادته الحموضة التي في المعدة وبها الشهوة ولكنه يقوي المعدة والكبد لما فيه من الحرارة والدبغ والقبض وقال قوم: إن الزعفران جيد للطحال.

Report this page